Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Μέσα στο πράσινο περιτριγυρισμένο με πεύκα ένα κτίριο από πέτρα με πανέμορφους κήπους μεγάλης έκτασης βρίσκεται το Villa Chrouso Palace, ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα καταλύματα μας τα οποία βρίσκονται στη Χρούσω την Παραλία του Παλιουριού και την ωραιότερη της Χαλκιδικής με χρυσή αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά.

Απολαύστε τη διαμονή σας σε άνετα δωμάτια με μπαλκόνι και βεράντα ή σε σουΐτες με ανεξάρτητες βεράντες, σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Θα ενθουσιαστείτε με το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό μας στο οποίο κυριαρχούν οι σπιτικές γεύσεις.

Στον ιστοχώρο αυτό θα μπορέστε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν τα δωμάτια, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και διάφορες πληροφορίες για την περιοχή την οποία βρισκόμαστε και λειτουργούμε την επιχείρηση μας. Από το μενού που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κεντρική φωτογραφία μπορείτε να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες των δωματίων καθώς και των εξωτερικών χώρων της επιχείρησης.

Στο σύνδεσμο επικοινωνία πατώντας θα βρείτε πληροφορίες για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα αλλά και τα τηλέφωνα και το fax μας.

Παρέχουμε στους επισκέπτες μας όλες τις ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές.

 

FaLang translation system by Faboba